Albania

Beni Shaqiri: Nuk dua ta shoh rrugën e “Cvetan Dimovit” si në Palestinë

Kandidati për qytetin e Shkupit nga radhët e PLD-RDM, Arben Beni Shaqiri, tha se nuk mund ta sheh rrugën e “Cvetan Dimovit” si në Palestinë. Ai gjithshtu tha se Çairi është një prej lagjeve më të mira dhe me të bukura të Shkupit.

“Të flasim pa doreza. Nuk mund ta shikoj, edhe pse nuk vij shumë shpesh, mirëpo dy tre herë në javë e kaloj rrugën “Cvetan Dimov”, shkoj në Çair se këtu i kam shokët, këtu kam familjen. Në fund të fundit, shkoj tek varrezat ku e kam babën, ku i kam tezet për ta këndu një dua. Dhe e shoh se çfarë po ndodh. Këtu i kam emocionet, këtu i kam kujtimet. Nuk dua ta shoh rrugën e “Cvetan Dimovit”, si në Palestinë. Le të ma bëjnë hallall palestinezët, le të më falin por mendoj se Çairi është një prej lagjeve më të mira dhe me të bukura të Shkupit. Ështën njëfarë vule shkupjane”, deklaroi Beni Shaqiri.

Beni Shaqiri më tej shtoi se më herët kur të rinjtë donin të lavdëroheshin, thonin se janë ngë Çairi.

Football news:

The grandstand collapsed under Vitesse's fans: they celebrated a guest victory with the players and flew down
Mourinho on Juve - Roma: Some have won 9 out of 10 championships, the second - 0 out of 10. But during the game you can forget about it
Gary Neville: Conte is a great coach, but Manchester United is not suitable
Rice is Man City's priority target. The West Ham midfielder is seen as a replacement for Fernandinho
Salernitana fired Castori and appointed Colantuono as coach. She is the 20th after 8 rounds of Serie A
Do you remember how Mourinho trolled Juve fans, put his palm to his ear? He's in Turin for the first time since
The Tottenham and Newcastle game was Interrupted due to a fan's health problems. A defibrillator was needed