Albania

Bërns: Qëllimi ynë është integrimi i plotë i Maqedonisë së Veriut në BE

Ambasadorja e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut, Kejt Bërnz, ka deklaruar se qëllimi I SHBA-së është që ta shoh Maqedoninë e Veriut të integruar plotësisht në Bashkimin Evropian.

“Jo kohë më parë, me ndihmë të SHBA-së, ishim dëshmitarë të marrëveshjes mes Estonisë dhe Maqedonisë së Veriut për ndihmë në zhvillimin e kornizës ligjore dhe udhërrëfyesit për digjitalizim. Estonia ka përvojë të madhe në e-qeverinë dhe me digjitalizimin e shërbimeve”, ka deklaruar Bërns në Samitin për Ballkanin Perëndimor të “Ekonomist” që mbahet sot në Shkup.

Football news:

Manchester United believe that Conte is the best option available to replace Sulscher
Henri about Messi at PSG: This is Mbappe's team, they are looking for him with a pass. Now there can be only one conductor
Pedri will miss at least 3 more weeks due to injury. He can return after a break for the national team matches
Zidane will not lead Manchester United, even if he receives an offer. He wants to take a break from work
Barcelona and Boca Juniors will hold a match in honor of Maradona on December 14 in Riyadh
Messi leads the ranking of contenders for the Golden Ball according to version {0} . Lewandowski - 2nd, Benzema - 5th, Ronaldo - 9th
Some Manchester United players do not believe that Sulscher's staff will cope with the crisis and improve the club's position in the Premier League