Albania

Bie “SNAPCHAT”, përdoruesit nuk dërgojnë dot mesazhe

Rrjetet sociale duket se janë në krizë pasi problemet me serverat e tyre sa vijnë dhe shtohen e ata që vuajnë janë njerëzit.

Pas rënies së Instagram, Facebook dhe WhatsApp ditën e sotme rrjeti social Snapchat ka rënë dhe përdoruesit nuk mund të dërgojnë dhe as të marrin mesazhe nga të tjerët.

Uebfaqja dhe monitori i aplikacioneve Down Detector regjistruan dhjetëra mijëra raporte nga përdoruesit e Snapchat mesditën e sotme. Llogaria zyrtare e Mbështetjes Snapchat në Twitter postoi:
“Jemi në dijeni që disa përdorues kanë probleme aktualisht me applikacionin, durim, po kujdesemi ne”

Football news:

Lester Duck's striker played in the African wilderness 5 years ago. He was found by a Zambian Galician (half Russian!), Who sold Lunga to the Urals
Ronald Koeman: It is not normal to demand from Barca to reach the 1/4, 1/2 or the Champions League final. There are clubs with 23 players from the national teams
Kick It Out wants to urgently discuss with Newcastle the behavior of fans. They were wearing items similar to Saudi hats
The Spanish government opposed the Super League by sending a letter to the Court of Justice of the European Union
Alexander Mostovoy about esports: This is not a real sport. There is nothing to do: neither run nor jump
Rooney is Interested in the position of head coach of Newcastle
Real Madrid, Atletico and Inter are Interested in the Austrian league's top scorer Adeyemi