Albania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

“Bomba” e ditës: Juventus skualifikohet në Serie B dhe mbetet pa Scudetto?

Juventus skualifikohet në Serie B dhe mbetet pa Scudetto?

Gjiganti italian Juventus ka përfunduar nëj hetim nga organet italiane për shkak të mashtrimeve financiare.

Për shkak të lëvizjeve fiktive në bilanc policia financiare ka shkuar në zyrat e klubit të enjten e kaluar dhe ka marrë dokumente për transferimet në tre vitet e fundit.

Agjensioni për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit në Itali (CODACONS) ka lëshuar një deklaratë ku thuhet se Juventus duhet të skualifikohet në Serie B.

“Nëse Juventus ka fituar avantazh kundrejt klubeve tjera në mënyrë të pa lejuar, atëherë është prishur rregullsia e kampionatit. Autoritetet duhet të sanksionojnë fajtorët.”