Albania

Carovska: Kemi në dispozicion 60 mijë tabletë

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska i quan dezinformata publikimet se nxënës të caktuar janë lënë jashtë procesit të rregullt mësimor për shkak se nuk posedojnë mjete digjitale – tabletë për të ndjekur mësimin, pasi në vend filloi përdorimi i librave digjitalë.

Si siguri se Ministria ka siguruar mjetet që procesi të jetë gjithëpërfshirës, Carovska tha se në Ministri janë edhe 60 mijë tabletë.

“Ministria i ka në dispozicion edhe 60 mijë tabletë në Ministri që është tregues se çdo ministri që është drejtuar deri te Ministria që të kërkojë tabletë, të njëjtat i ka fituar dhe i ka lëshuar deri te nxënësit. Kjo bëhet fjalë për nxënësit e kategorisë sociale dhe që nuk kanë mundësi për t’i blerë të njëjtat”, tha Carovska në ngjarjen me ambasadorin austriak, transmeton TV21.

Football news:

And to show what a donkey kick is in football? 50 Years ago in England they scored the best goal of the season
Sulscher on Ferguson's words about Ronaldo: We all want to see Cristiano on the pitch because of his uniqueness. But he can't play in every match
Pep on the requirement to stay on top: People judge me not by trophies, but by what will happen tomorrow
Joan Laporta: The Super League is alive, it will replace the Champions League. Juve, Real Madrid and Barcelona continue to win in the courts
Karim Benzema: Clasico remains the best match in football. It doesn't matter which players are playing
In favor of PSG, after the VAR, they awarded a penalty for playing with their hand. Perhaps Icardi had fouled before
Arsenal defender White: I don't watch football. All I want when I come home is not to think about him