Albania

Gjykata e Apelit në Shkup: Për të dëmtuarit e “Eurostandard” bankës është vepruar sipas ligjit

“Gjykata e Apelit Shkup vepron në përputhje me ligjin dhe Rregulloren e Gjykatës, ku në mënyrë të qartë është rregulluar mënyra e regjistrimit, dorëzimit dhe trajtimit të lëndëve gjyqësore”.

Kështu kumtuan sot në mëngjes nga Gjykata e Apelit pas akuzave për trajtim të shpejtë të lëndës pas ankesës të një grupi të depozituesve të bankës Eurostandard.

Nga Gjykata e Apelit thonë se në rastin konkret këshilli i kësaj gjykate gjatë marrjes së vendimit për lëndën, e cila është me karakter urgjent, ka vepruar sipas nenit 182 paragrafi 5 të rregullores së Gjykatës, ku është paraparë mënyra e marrjes së kësaj lënde në punë.

Football news:

Karim Benzema: My idols Ronaldo and Zidane came to Real Madrid and took the Golden Ball. Now I am not so far from it
Paul Merson: I don't see Sulscher as the coach of Manchester United in the long term, if Liverpool wins
Jose Mourinho: Does Mourinho want more players? Of course, like any coach. But Mourinho is not an asshole
Klopp on Firmino: The best attacking defender. It seems that he is not being praised enough
Richarlison: I want to motivate people to get vaccinated. In Brazil, many did not get a second vaccination
Laporta on Messi: He left 2 years earlier than planned. Sooner or later it had to happen
1:6 - the end of Mourinho's honeymoon in Roma, but his football can still work in Italy (definitely better than in the Premier League)