Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ibrahimi: Rezultati i zgjedhjeve e kanë lëkundur qeverinë, disa parti qeveritare janë gati të kalojnë në opozitë

Sekretari për Marrëdhënie me Publikun nga Alternativa, Zeqirija Ibrahimi në një deklaratë për mediat lokale ka thënë se rezultati i zgjedhjeve e kanë lëkundur qeverinë, ku disa parti qeveritare janë gati të kalojnë në obozitë.

“Shumica e re parlamentare pa BDI-në dhe LSDM-në deri në fund të vitit. Numrat e zgjedhjeve lokale e kanë lëkundur qeverinë aktuale, ku disa parti qeveritare tashmë janë gati të kalojnë në opozintë”, ka thënë ai.