Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kaq të bukur e paska Mixhes Ramë vajzën?

Kjo është çika e Mixhes Ramë.

Në vitet 80-90, Mixha Ramë ishte një nga personazhet më të njohur të humorit dhe satirës në vend.

Humori i tij ka qenë i hollë, ngacmues dhe i ka mëshuar mjaftë realitet të asaj kohe.

Paraqitja ikonike e tij me plis e tirqi, mjaftonte për të ilustruar nga A deri në Zh guximin e karakterit që Fitim Domi që e luante mjeshtërisht, shkruan kosovarja.

Altori ka ikur prej disa vitesh në amshim, duke lënë në pikëllim adhuruesit, miqt e sidomos familjen.

Vajza e tij, Besa Domi, që është mjaftë aktuale në rrjete sociale, grua e guximshme, që shpesh e kujton me mall të atin.