Albania

Maksim Dimitrievski po blen vota, akuzuan nga LSDM-ja e Kumanovës

Opinioni kumanovar dhe maqedonas dje dëgjoi se si një kandidat për këshilltar, drejtor i një shkolle fillore dhe bashkëpunëtor i afërt i Maksim Dimitrievskit është duke treguar për blerjen e votave. Çmimi i një vote është 500 denar plus 500 denar për ndërmjetësuesin , tha sot në pres konferencë, deputetja nga LSDM-ja, Lidija Tasevska, transmeton Almakos.

Bashkëpunëtor i afërt i Maksim Dimitrievski po bën tregti me blerjen e votave, akuzoi Tasevska.

“Kjo, të nderuar, është e turpshme, e papërgjegjshme dhe para së gjithash një veprim i jashtë ligjshëm i Maksim Dimitrievksit dhe ekipit të tij. Ky është një veprim tipik regjimi nga vitet më të këqija të regjimit. Me sjelljen e këtillë, Maksim Dimitrievski e tregoi fytyrën e vërtetë të tij dhe edhe njëherë dëshmoi se nuk është socialdemokrat ashtu si paraqitet”, shtoi Tasevska.

Ajo i ftoi organet kompetente që menjëherë të veprojnë pas këtij rasti, të hapet hetimi dhe të vërtetohet përgjegjësia si dhe të vijojnë sanksione adekuate.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions