Albania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Marrëdhënia e ngushtë mes Donaldit dhe Beatrix/ Rrjeti shpërthen në komente

Duket se nuk është mirëpritur në rrjet marrëdhënia e ngushtë mes Donaldit dhe Beatrixës.

Eshtë një lojë e dy banorëve ose jo, duket se fansat e Borës dhe Donaldit pas takimit aq romantik të fillimit, i janë kthyer kundër këtij të fundit dhe Beatrix, duke e quajtur si “lojë të shëmtuar” që “penalizon fitoren e Donaldit”.

Madje, kishte dhe prej tyre që refuzonin ta besonin dhe aluduan se në vend të Donaldit është Romeo dhe se e gjitha është një lojë.