Albania

Mbledhja e grupit parlamentar të PS! Votojnë ‘PRO’ komisioneve të enjten, dalin kundër propozimit të PD për ‘Becchetin’

Ditën e sotme është zhvilluar mbledhja e grupit parlamentar të Partisë Socialiste.

Mësohet se në mbledhje është rënë dakord unanimisht që gjatë mbledhjes së Kuvendit të Shqipërisë, ditën e enjte, do të votohet kundër ngritjes së komisionit hetimor për ‘Becchetin’ të propozuar nga Partia Demokratike.

Ndërkohë, është vendosur që të votohet pro ngritjes së komisioneve të tjera hetimore, për ‘Inceneratorët’ dhe për ‘zgjedhjet e 25 prillit’. Për komisionin e fundit, PS do të kërkojë riformulim i objektit të hetimit.

o.j/dita

Football news:

Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes
Pique organized the Balloon World Cup. It's simple: you can't drop 🎈 on the floor. Although who said just?!
Lacazette on the goal in the 95th minute: Arsenal showed character. I have to work to get time