Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Meta dekreton marrëveshjen me Pfizer për blerjen e 500 mijë vaksinave

Presidenti, Ilir Meta këtë të premte ka dekretuar ligjin për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Export B.V.

Kujtojmë se ky ligj u miratua më parë nga Kuvendi.

“Shpalljen e ligjit nr. 102/2021 “Për miratimin e aktit normativ, me fuqinë e ligjit, nr. 29, datë 13.9.2021, “Për miratimin e tekstit të disa ndryshimeve në marrëveshjen për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Export B.V. dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Institutit të Shëndetit Publik, miratuar me aktin normativ nr. 3, datë 18.1.2021”, thuhet në dekret.

j.l./ dita