Albania

Miliarderi dibran nga Amerika, Selim Rusi përkrah Koalicionin ASH-AAA: Është koha për “Ndryshim”!

Sa afrohen zgjedhjet, vjen e zgjerohet përkrahja për kalicionin ASH-AAA. Në përkrahje të këtij koalicioni është rrehtuar edhe miliarderi dibran në Nju Jork, Selim Rusi. Ai është takuar me veprimtarin Ibrahim Kolari dhe bashkërisht kanë shprehur shpresën për “Ndryshim”.

“Ishte kënaqësi takimi me shokun tim te kahershëm Bisnismenin e sukseshem z. Selim Rusi, ne shtepine e tij.

Ne diskutuam per Dibren tonë të dashtun se dita ditës po shkatrohet, populli jo i kenaqur, andaj eshte koha per “Ndryshim”.
U ndame me shprese qe kafen e dyte ta pijme ne Diber!”, ka shkruar Kolari pas takimit.

Football news:

Mauricio Pochettino: Messi is the best player in the world with an exceptional understanding of the game
Xavi has been seen as Barca's coach for a long time. He was almost appointed in the winter of 2020
Several Premier League clubs want to sign Hazard in the winter
Fabregas called Alexander Gleb his most underrated partner
Zlatan supported a gay player from Australia: Football is for everyone. My great respect
Ronaldo's girlfriend Georgina is pregnant. This will be the 5th child in the Cristiano family
The acting coach of Barcelona has been appointed Barhuan, who heads Barca B