Albania

MPB: Letërnjoftimet do të mund të merren edhe të shtunën dhe të dielën

Ministria për Punë të Brendshme në Maqedoni informon se në prag të zgjedhjeve lokale që do të mbahen të dielën, (17 tetor), Departamenti i Punëve Civile, gjegjësisht të gjitha departamentet për punët administrative të kësaj njësie organizative në MPB (Kumanovë , Shtip, Veles, Strumicë, Manastir, Ohër dhe Tetovë) më 16.10.2021 do të punojnë për lëshimin e letërnjoftimeve me orar të rregullt pune nga ora 08.00 deri në 16.00.

Në të njëjtën kohë, Departamenti për Çështje Administrative Shkup në ndërtesën e MRTV -së më 16.10.2021 (e shtunë) do të punojë në marrjen dhe lëshimin e letërnjoftimeve me orar të rregullt pune nga 08.00 deri në 16.00.

“Të dielën, 17 tetor 2021, të gjitha njësitë organizative kompetente të listuara do të punojnë vetëm në lëshimin e letërnjoftimeve të përgatitura për qytetarët me orar pune nga ora 07.00 deri në 19.00.

Duke përfshirë pikat e shpërndara në Shkup (Gjorçe Petrov, Beko, Butel dhe Draçevë).

Football news:

Pavel Nedved: Racists need to be identified with the help of cameras. This is necessary in today's world
Joan Laporta: There will be no transfers for the sake of transfers. We will have reference players who will return the feeling that Barcelona is very strong
Tuchel about Werner: We can't wait for the player to find himself. We want to release those who are in shape
Coach Angera about 1:2 with PSG: I support VAR, he corrects 70-80% of mistakes. But it's bad when you're in these 20%
Real Madrid is ready to pay Pogba 14 million euros a year, Manchester United - 20 million. The midfielder can leave the English club in the summer for free
Pochettino on 2:1 with Angers: Mbappe decides the outcome when PSG needs it
And to show what a donkey kick is in football? 50 Years ago in England they scored the best goal of the season