Albania

MPB vazhdon me kontrollet e përforcuara, gjoba për 196 shoferë në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme, në zbatimin e kontrollit në territorin e shtetit, janë sanksionuar 196 shoferë për drejtim të shpejtë të automjetit.

Prej tyre, 14 shoferë kanë lëvizur me një shpejtësi mbi 50 kilometra në orë nga shpejtësia e lejuar, ndërsa tri automjete kanë lëvizur me madje mbi 70 kilometra më shumë nga shpejtësia e lejuar. Në këtë rast, 85 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë në vendbanim, ndërsa 111 jashtë vendbanimi.

“Kontrollet e përforcuara vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bëjmë apel të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion t’i respektojnë rregullat dhe dispozitat dhe bashkërisht të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB-ja.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions