Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Osmani: Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE është skenari më racional dhe më logjik

Integrimi i plotë i të gjitha vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor në BE është skenari më racional dhe më logjik, i cili do të jetë në funksion të krijimit të një Unioni që do të ekzistojë i bashkuar, i begatë dhe në paqe, theksoi sot ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në fjalimin në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Ballkani ndërmjet integrimit evropian dhe bashkëpunimit rajonal”.

Integrimi i plotë i të gjitha vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor në BE është skenari më racional dhe më logjik, i cili do të jetë në funksion të krijimit të një Unioni që do të ekzistojë i bashkuar, i begatë dhe në paqe, theksoi sot ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në fjalimin në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Ballkani ndërmjet integrimit evropian dhe bashkëpunimit rajonal”.