Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pak xhelozi i shton lezet lidhjes! Ja çfarë thotë Ami për Ermal Mamaqin

Amarda Toska realizoi së fundmi një bisedë virtuale me ndjekësit e saj.

Si gjithnjë, shumë nga ata janë kureshtarë të dinë se çfarë dinamike ka ajo me bashkëshortin e famshëm, Ermal Mamaqin.

“A je ndopak xheloze për Ermalin?”, e pyet një ndjekëse, të cilës Ami ka zgjedhur t’i përgjigjet me sinqeritet të plotë.

“Duhet gjithmonë se i shton lezetin lidhjes. Duhet ta praktikoni të gjithë me pak fjalë, sepse e bën partnerin të ndihet i rëndësishëm për ty”, – ka shkruar moderatorja, duke dhënë indirekt një përgjigje, e bashkë me të edhe një sugjerim për të gjitha vajzat dhe gratë që e ndjekin atë.