Albania

Paloma lexon ‘fallin’ e kafes së Ilirit: “Re të zeza, shpërthime”

“Re të zeza, shpërthime”, Paloma lexon ‘fallin’ e kafes së Ilirit.

Disa banorë të Big Brother janë dënuar dhe po qëndrojnë ndaras nga të tjerët.

Paloma u ka thënë banorëve me të cilët po vuan dënimin në pjesën ndaras, se di të lexojë filxhanin, kështu që ajo vendosi ta niste fillimisht me Ilirin.

Në bazë të figurave që i janë shfaqur, ajo i thotë Ilirit se po sheh disa re të zeza të cilat kanë domethënie të një pengu të madh brenda vetes.

Ajo gjithashtu i tha Ilirit se në filgjan ajo po sheh disa shpërthime në jetën e tij.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions