Albania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

“Po dal unë i keqi”, Donaldi shprehet i frustruar: Nuk isha unë jashtë 8 muaj, më ka ardhur ndonjë gjë?

Dondali ka qenë shumë i shqetësuar në lidhje me gjithë situatën që ndodhi gjatë spektaklit të mbrëmshëm.

Në një bisedë me Antonelën ai u shpreh se sipas njerëzve po dilte ai i keqi.

‘Po dal unë i keqi,thjesht kam puthur,thjesht kam dhuruar sepse ashtu e kam ndjerë.Cfarë letrë duhet të dërgoja unë jasht.Nuk isha unë jashte 8 muaj,më ka ardhur ndonjë gjë?Nuk dua që asnjeri të ndihet keq,as kjo vajza brenda as ajo jashtë,”-tha Donaldi.

Antonela u shpreh se ajo e kupton shumë mirë atë dhe se njerëzit nuk janë në brendësi të tij të gjykojnë tamam situatën.

“Ti je duke u ndjerë më keq se të gjithë.E di të kuptoj ëshumë mirë.Është shumë kollaj të kritikosh njerëzit kur nuk je në atë situatë që unë kurrë në jetën timë s’do të doja të isha në këtët situatë.Njerëzit nuk janë në brendësinë tënde ta dijnë si ti ndihesh”,-tha Antonela.