Albania

Rama-Bashës: Vjen i fundit, zgjohesh vonë. Ti je deluzional, si ustai jot!

Kanë vazhduar debatet mes Bashës dhe Ramës në seancën e Kuvendit, ku nuk kanë munguar akuzat ndaj njëri- tjetrit.

Pjesë nga debati:

Rama: E para një herë që të jemi të qartë, ajo që ndodh me ju, mua jo vetëm nuk më argëton por më bën të ndihem keq, se është fundi, është fundi i etikës, i një partie e cila gjithsesi ka bërë ëka bërë po deri këtu  nuk kishte shkuar. është shumë e shëmtuar, foltoren këtu nuk e solla unë, nuk e ke dëgjuar dhe nuk e kam dëgjuar … pse më ndërhyn, pse qesh. Se e qeshura ka filluar të të dalë me shumë vështirësi këto kohë.

Basha: E di, gjithmonë

Rama: Se sa më mirë të jetë opozita aq më shumë do angazhohet shumica, e mora fjalën prapë për të vënë disa pika. Foltoren e sjell ti, se vjen këtu i fundit, gjë që e dimë se zgjohesh vonë, dhe fillon me fjalët më të ulëta që mund të nxjerrë njeriu, në sy të dynjasë. Mos imito, hiq dorë nga ai që këtu e quajte ustai, i joti jo i imi, se sa më shumë e imiton aq më pak mund të kthesh në realitet ato që shikon në ëndërr. Ai thoshtë studentët e mjekësisë, ti e bërë të psikologjisë, ti vure diagnozë sot, janë gjëra rtë ulëta. Bëre të njëjtën gjë si ai, po ai ishte autori, i ka dalë rrënja e të vërtetës në lidhje me djalin tim. Dhe më tregon ti mua prindin dhe këta të tjerët duartokasin, e kupton sa poshtë je,.. gdhihet dita dhe prapë në humbje në humbje, duke iu referuar ustait tënd, duke folur si ai, është turp. Ti je deluzional, si ustai jot, që do të thotë një individ, që bie në ndesh me realitetin.

j.l./ dita

Football news:

Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes
Pique organized the Balloon World Cup. It's simple: you can't drop 🎈 on the floor. Although who said just?!
Lacazette on the goal in the 95th minute: Arsenal showed character. I have to work to get time