Albania

Reshje shiu dhe bore në Maqedoni, QMK me apel për qytetarët

Nga Qendra për Menaxhim me Kriza japin informacione për shiu që po bie në të gjithë territorin e vendit, e sidomos në vendet e larta malore, ku janë regjistruar edhe reshje të borës, përcjell Alsat. Nga QMK thonë se reshje bore ka pasur në pjesët malore, në perëndim dhe dhe verilindje të vendit, respektivisht në vendet me lartësi mbi 1.000 metra mbi nivelin e detit.

“Në disa rrugë është ndaluar qarkullimi për automjetet e rënda, siç është pjesa Mavrovë – Dibër, rruga “Strazhë”, ndërsa në pjesën nga Kriva Pallanka rreth tre deri në pesë kilometra larg vendkalimit kufitar “Deve Bair” është e vështirë të kalohet rruga. Autoritetet për mirëmbajtjen  e rrugëve tashmë po ndërmarrin veprime për të pastruar pikat kritike në vende më të larta”, theksojnë nga QMK.

Nga QMK apelojnë që qytetarët të jenë të kujdesshëm, përveç reshjeve të shiut dhe borës, të kenë kujdes edhe nga rrëshqitja e dheut si dhe vazhdimisht të informohen nga autoritetet për gjendjen e rrugëve.

Football news:

Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes
Pique organized the Balloon World Cup. It's simple: you can't drop 🎈 on the floor. Although who said just?!
Lacazette on the goal in the 95th minute: Arsenal showed character. I have to work to get time