Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sali: Hapësirat e gjelbëra në Çair janë uzurpuar

Bekim Sali, kandidat për kryetar të Çairit, nga ASH/Alternativa, ka thënë në Programi 200, se kur ta marrin udhëheqjen e kësaj komunë, do të rrisin sipërfaqen e hapësirave të gjelbra.

– Advertisements –

Ai ka thënë se deri tani këto hapësira që kanë qenë në këtë komunë, janë uzurpuar.

“Hapësirat e gjelbëra Çairi i ka pasur gjithmonë, por jemi dëshmitare se ndërvite këto hapësira tkurren dhe uzurpohen. Ne kemi premtuar para banorëve se do ta ndërpresim këtë dinamike, dhe do ta rrisim sipërfaqen e hapësirave të gjelbëra”, ka theksuar Sali./Alsat.mk