Albania

Sela: Struganët nuk frikësohen, më 17 tetor do t’ia tregojnë vendin BDI-së

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, në tubimin zgjedhor në Strugë, tha se përkundër shantazheve dhe kërcënimeve, qytetarët e Strugës më 17 tetor do t’ia tregojnë vendin BDI-së.

“Vijnë dhe kanë harruar çdo traditë dhe edukatë që na ka lezet si popull. Nuk trokasin si njerëz dhe të njerëzishëm për të kërkuar votë, por se bëjnë këtë se s’kanë lënë fytyrë. Por vijnë me shantazh, e po të vijnë kështu, tregojuani vendin, vijnë me kërcënim, e kërcënim nuk pranojmë ne, vijnë dhe duhet t’ju frikësojnë, e strugani frikë nuk ka dhe më 17 tetor do t’jua tregojë vendin”, tha Sela.

Football news:

Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes
Pique organized the Balloon World Cup. It's simple: you can't drop 🎈 on the floor. Although who said just?!
Lacazette on the goal in the 95th minute: Arsenal showed character. I have to work to get time