Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

“Shteti nuk po e përballon dot”, një ide kundër valës së krimit: “Duhen lehtësuar procedurat, qytetari të mbajë ligjërisht armë për mbrojtje në shtëpi”

nuk e njoh kete garipin Ton Rexhepi por po ja fut kot se pothuajse 99% e atyre qe i duhet arma e kane me kohe qe nga 1997..
.
Nese puna ka arritur deri ketu, para se te dale ky ligj nese miratohet duhet qe me germa te arta duhet te shkruhet ne forme permendore nje poezi si me poshte nga Duka i Laboves:
.
Të shajnë të tutë,

o shoku Enver,
vetëm gjysmë dite,
dil edhe një herë!

Vetëm gjysmë ore,
dil e luaj fenë,
në Shtëpinë Qendrore,
ta pimë kafenë!..

Sepse eshte njeriu i vetem qe i futi ne rrjesht shqiptaret dhe i beri “zbor” se e meritonin dhe jo vetem ata por dhe keto Kimet me qime qe e bejne lajm dhe kur hane trahana pra e kam fjalen per Kimen qe duhet te vizitohet te mjeku i semundjeve mentale..