Albania

Shtrenjtimi i derivateve të naftës nuk ka të ndalur, benzina rreth 80 denarë për litër

Shtrenjtimi i derivateve të naftës nuk ka të ndalur me javë të tëra. Kështu Komisioni Rregullator i Energjetikës sot ka vendosur edhe një herë, për të diastën javë rresht, për shtrenjtim me pakicë të çmimeve të derivateve të naftës. Çmimi i benzinës Eurosuper BS-95 dhe Eurosuper BS-98 do të rritet për dy denarë, ndërsa çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë do të shtrenjtohet për 2.5 denarë. Si rrjedhojë,  Eurosuper BS-95 do të shitet për 75,5 denarë për litër, Eurosuper BS-98 për 77,5 denarë, Eurodizeli për 67.5 denarë  ndërsa vaji ekstra i lehtë do të shitet për 67.00 denarë për litër. Çmimet e reja të karburanteve do të hyjnë në në fuqi nga mesnata e sotme.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions