Albania

(Video) Kaos në Qendrën Klinike të Shkupit

Për shkak të mungesës së parkingut dhe parkimit vend  e pa vend është krijuar një tollovi tejet e madhe në Qendrën Klinike Nënë Tereza.

– Advertisements –

Për shkak të mungesës së parkingut dhe parkimit vend e pa vend është krijuar një tollovi tejet e madhe në Qendrën Klinike Nënë Tereza.

Qytetarët akuzojnë edhe përgjegjësit e parkingut të cilët sipas tyre kanë lëshuar më shumë makina se sa që ka vende për parkim.

“Në këtë Qendër Klinike nuk ka vend për më shumë se 200 makina, ndërkohë që përgjegjësit e parkingut kam përshtypjen se kanë lëshuar më shumë se 400”, u shpreh një qytetar.

“Është turp, kjo që po ndodh. Më tepër se 20 minuta jemi duke prit në radhë për të dal nga spitali, turp”, tha një tjetër qytetar.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions