Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Wanda punësoi një hetues për ta përcjellur Icardin

Sipas medias argjentinase LAM, sulmuesi i PSG u ndoq nga një hetues privat i punësuar nga gruaja e tij, Wanda Nara.

Kjo pastaj do të ishte në gjendje të hakonte celularin e tij për të lexuar bisedën përmes Telegram me aktoren China Suarez.

Sipas asaj që u raportua nga programi televiziv “Los Angeles de la manana”, LAM, aktorja China Suarez do t’i kishte shkruar Icardi për t’u takuar në një vend ku askush nuk e njihte, në një disko.

Ata kontaktuan përmes aplikacionit Telegram, më pak i popullarizuar se të tjerët dhe ndoshta më i dobishëm për të biseduar dhe thirrur njëri -tjetrin në fshehtësi.

Wanda, punësoi një hetues privat për të zbuluar lëvizjet e burrit të saj, madje duke shkuar aq larg sa të hakonte celularin e tij në mënyrë që të zbulonte tradhtinë.

Sot u lajmërua se Mauro Icardi mungoi në stërvitje edhe sot për shkak të këtyre problemeve martesore dhe do të mungojë edhe në ndeshjen e Ligës së Kampionëve.