Albania

Zaev nga Vrapçishti porositi: #LSDM investon në të tashmen dhe të ardhmen, ndërsa VMRO-DPMNE shpërbën dhe përçan vendin

Kryetari Zaev nga Vrapçishti porositi: #LSDM investon në të tashmen dhe të ardhmen, ndërsa VMRO-DPMNE shpërbën dhe përçan vendin.

Unë personalisht bashkë me qeverinë qendrore do të mbështesim fuqishëm Xhezminë, për të realizuar vizionin e tij për vlera të reja dhe një cilësi të re të jetës për të gjithë në Vrapçisht, sepse siç e dini, dhe Xhezmiu e di – qeveria lokale për vite me radhë këtu nuk dëgjoni nevojat tuaja, as nuk punon për to.

Ne zgjidhim probleme të cilat kanë ekzistuar me dekada, opozita në nivel qendror i krijon ato!
Ne bashkohemi, ata përçajnë. Ne promovojmë “Një shoqëri për të gjithë”, ato shkaktojnë tensione etnike. Mirëpo mbaroi! Nuk ka kthim mbrapa! Ne vazhdojmë!

Projektet tona janë realiste, ndërsa motoja e tyre për një “të ardhme të re” është një kthim në të kaluarën e regjimit, në të cilën ata vjedhin dhe të tjerët përgjigjen. Askush nuk e dëshiron më atë. LSDM e udhëheq vendin Përpara në çdo plan, dhe VMRO DPMNE e kthen mbrapa në regres!
Ata nuk patën guximin të zgjidhnin ndonjë çështje të vështirë kombëtare.
Më 17 tetor, ne rrethojmë numrin 12 për Xhezminë dhe këshilltarët e udhëhequr nga Vojçe!
#MëeMiraPërKomunënTime

Football news:

The grandstand collapsed under Vitesse's fans: they celebrated a guest victory with the players and flew down
Mourinho on Juve - Roma: Some have won 9 out of 10 championships, the second - 0 out of 10. But during the game you can forget about it
Gary Neville: Conte is a great coach, but Manchester United is not suitable
Rice is Man City's priority target. The West Ham midfielder is seen as a replacement for Fernandinho
Salernitana fired Castori and appointed Colantuono as coach. She is the 20th after 8 rounds of Serie A
Do you remember how Mourinho trolled Juve fans, put his palm to his ear? He's in Turin for the first time since
The Tottenham and Newcastle game was Interrupted due to a fan's health problems. A defibrillator was needed