Albania

Zaev: Prilepi i shkroi historinë dhe caktoi të ardhmen, më datë 17 le të zgjedhim #Mëtëmirët, dhe le të votojmë për Sugareskin dhe listën e këshilltarëve

Almakos.com

Nëse 80 vjet më parë patriotizmi ishte të marrësh armët dhe të luftosh kundër okupatorit, sot patriotizmi është të marrësh masa konkrete dhe të luftosh papunësinë. Nëse 80 vjet më parë vizioni ishte liria, barazia dhe drejtësia, sot vizioni është në punët e reja, në pagat më të larta, në komunat më të zhvilluara. Sepse liria, demokracia, drejtësia dhe barazia janë jeta jonë e përditshme, prandaj sot është më e lehtë për ne të ndërtojmë vendin tonë sesa për paraardhësit tanë që kishin një detyrë shumë më të vështirë.

Vetëm me #Mëtëmirën dhe Sugareskin në katër vitet e ardhshme Prilep do të marrë një rrethrrotullim të ri, do të marrë tre bulevarde të reja, hyrje të rregulluara në qytet dhe një qendër shumëfunksionale sportive dhe rekreative. Prilep do të marrë teatrin më modern sepse e meriton më të mirën. Më 17 tetor do të keni një detyrë të lehtë. Zgjidhni më të mirën dhe votoni për numrin 12.

Football news:

Ajax fans set off fireworks at the stadium at the match with Borussia
Guardiola on coronavirus: I am vaccinated, I trust doctors and scientists. We see how many deaths there are in England
Griezmann caught up with Giroud in goals in the Champions League (35) and shares 5th place with him among the French
In Amsterdam, fireworks are not only on the field, but also in the stands. The public relations of Ajax and Borussia fans
Mbappe has 46 (28+18) points on the goal+pass system in 48 games in the Champions League
Atletico conceded twice before the 15th minute for the first time under Simeon
Guardiola pro 5-1 with Brugge: One of Man City's best games in European competitions