Albania

Zajazi rreshtohet pas Fatmir Limanit

Kandidati i pavarur për komunën e Kërçovës Fatmir Limani, dje ka qëndruar përsëri në vizitë në Zajaz të Kërçovës, nga ku ka prezantuar platformën e tij dhe ka kërkuar përkrahje nga banorët për zgjedhjen e tij në krye të komunës.

Limani nga Zajazi ka bërë thirrje për bashkim të forcave të qytetarëve, në drejtim që komuna të udhëhiqet nga njerëz profesionistë e sidomos të rinj. Sipas Limanit, mandati i udhëheqësve të komunës duhet të jetë i kufizuar me qëllim që tu lehet hapësirë edhe të tjerëve që janë më të mirë, për të udhëhequr me komunën. Ndryshe Limani në rrjetin e tij social shkroi:

‘ORTEKU I RRADHËS NGA ZAJAZI ! Tunell, Ukaj, Alaj, Çelikaj dhe Nelaj bëhen bashkë për t’i falur mbështetjen nismës së ndryshimeve të shumëpritura. Do të trajtojmë vendin ngjajshëm si shtëpinë tonë.’

Ndryshe në takimin në Zajaz, prezent ishin edhe shumë figura aktuale nga pushteti qendror, partitë opozitare dhe shoqëria civile. Gjithashtu Zajazi njihet si vendlindja e kreut të BDI-së Ali Ahmeti, andaj edhe mesazhi i të pranishmëve ishte i qartë që më 17 Tetor duhet të përkrahet Fatmir Limani.

Football news:

The grandstand collapsed under Vitesse's fans: they celebrated a guest victory with the players and flew down
Mourinho on Juve - Roma: Some have won 9 out of 10 championships, the second - 0 out of 10. But during the game you can forget about it
Gary Neville: Conte is a great coach, but Manchester United is not suitable
Rice is Man City's priority target. The West Ham midfielder is seen as a replacement for Fernandinho
Salernitana fired Castori and appointed Colantuono as coach. She is the 20th after 8 rounds of Serie A
Do you remember how Mourinho trolled Juve fans, put his palm to his ear? He's in Turin for the first time since
The Tottenham and Newcastle game was Interrupted due to a fan's health problems. A defibrillator was needed