Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte

Zója-Katona, d’Hongria, defensat per Daniel de Sa i Pere Simonet.

Escrit per:

V. D. / Foto: Magyar Labdarúgó Szövetség

Un penal fallat amb 0 a 0 i un travesser amb 1 a 0. La selecció sub-17, dirigida per Òscar Sonejee, va perdre en l’estrena del grup 13 del Preeuropeu que es disputa a Telki (Hongria) contra l’amfitriona per 2 a 0.
Al minut 38, un penal d’Szekér a Pere Simonet el va fallar el jugador andorrà amb la bona aturada de Botond Kocsis. Tres minuts després, d’un córner a favor a Andorra es va passar a l’1 a 0 en un contracop perfecte que va convertir en gol Zalán Kugyela en rebre una passada de Mondovics.
A la represa, Hongria, dirigida per l’exjugador Gergő Jeremiás, van patir de valent contra el combinat d’Òscar Sonejee. Fins i tot, Josep Contreras va estavellar un xut al travesser. Al minut 95, Imre Egri va sentenciar en driblar un defensor andorrà i també el porter Ferran Fernández. “A la primera part ens hem quedat amb la sensació que el resultat favorable havia de ser nostre. Els petits detalls han marcat el partit”, va dir Òscar Sonejee.