Albania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Finalja / Ambasada thirrje amerikanëve: Shmangni qendrën e Tiranës dhe zonën e Stadiumit

Ambasada amerikane ka këshilluar qytetarët e saj në Shqipëri që të shmangin qendrën e Tiranës dhe zonën e Stadiumit duke qenë se sot është finalja e “Conference League”, dhe u pa që të martën mbrëma që trazirat nuk mungojnë.

Në një njoftim, ambasada u bën thirrje qytetarëve amerikanë në kryeqytet që të ndjekin mediat lokale për t’u informuar dhe të ndjekin udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit.

Qytetarëve amerikanë u bëhet po ashtu thirrje që të shmangin tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demostratat janë të pashmangshme.

Njoftimi i plotë:

“Qeveria shqiptare ka shpallur një festë publike në Tiranë më 25 maj. Autoritetet kanë njoftuar se rrugët e shumta që hyjnë dhe dalin nga qyteti do të jenë të hapura vetëm për mjetet e urgjencës. Rrugët e shumta në qendër të qytetit, pranë stadiumit dhe në të gjithë Bllokun do të jenë të mbyllura për qarkullimin e automjeteve. Ju lutemi konsultoni faqen e mëposhtme të internetit për hartat e Policisë së Shtetit të Shqipërisë që tregojnë mbyllje të rrugëve:

Ju lutemi vini re se këto emërtime gjithashtu mund të ndryshojnë. Monitoroni mediat lokale dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit. Ambasada e SHBA-së këshillon fuqimisht qytetarët amerikanë dhe personelin e ambasadës amerikane që të shmangin qendrën e Tiranës dhe zonën e Stadiumit të mërkurën më 25 maj. Për shkak të turmave të mëdha që priten në Tiranë, ju lutemi bëni kujdes në të gjithë qytetin dhe jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj. Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim. Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj. Monitoroni mediat lokale për përditësime. Mbani një profil të ulët.”

j.l./ dita