Albania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Operacioni “Shpirti”, SPAK jep pretencën për të pandehurit

SPAK jep pretencën për disa prej te pandehurve te operacionit “Shpirti”.

Të pandehurit akuzohen për “Grupi i strukturuar kriminal”; “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal.

Më poshtë emrat e disa prej të pandehurve dhe dënimi përkatës me burg nga SPAK.

Ilirjan Duçellari, 20 vite

Mariglen Duçellari, 18 vite

Aurel Kalari, 15 vite

Kleo Piro Bregu, 15 vite

Organ Duçellari, 15 vite

Julian Bejdollari, 15 vite

Rexhino Muçaj, 15 vite

Alban Koshi, 15 vite.

j.l./ dita