Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

25 tetor 2021

  1. Ali baba me 40 hajdutet
    Ali baba me 40 hajdutet

    Po ju te gazetes Dita nuk dini njehere te merreni njehere me poziten qe ka pergjegjesine per te gjitha keto qe po ndodhin por dini te shkruani vetem kunder opozites! Megjithese ju jeni mesuar ti sherbeni diktatures dhe nuk ju pelqen per asgje demokracia,kjo eshte gjitha perse sulmoni ne ç’do menyre e mjet madje edhe duke sajuar mjaft gjera per opoziten.

    Reply to this comment