Albania

Arsovska: Shilegov të japë llogari se ku i shpenzoi 11 milionë euro nga shitja e Shtëpisë së Qytetit

Kandidatja e pavarur për kryetare të Bashkisë së Shkupit, Danella Arsovska pohon se kryetari aktual i Shkupit, Petre Shilgov ka shpallur konkurs për blerjen e shtëpisë së re të qytetit, “në mënyrë kundërligjore dhe në mes të zgjedhjeve”. Sipas saj, për këtë qëllim janë planifikuar 11 milionë euro.

“Në vend se të shpenzohen 11 milionë euro për zyre të reja luksoze për kryetarin e Qytetit, ato mjete do t’i investojmë në krijim të së ardhmes për të rinjtë. Në kohën kur të rinjtë po largohen nga vendi, në kohën kur shumë pak po investohet në të ardhmen e tyre, në kohë kur kemi aq gjëra të parregulluara në Shkup, kryetari i Qytetit në largim prioritet e ka furnizimin e hapësirës për zyre luksoze për të”, tha Arsovska.

Arsovska paralajmëroi se si kryetare e ardhshme e Qytetit do të investojë në krijimin e një të ardhme më të mirë për të rinjtë. Ajo premton se një pjesë e këtyre 11 milionëve do t’i ridedikonte për rinovim të kazermës së vjetër në Aerodrom. Q cila në bashkëpunim me Komunën e Aerodromit, do të shndërrohej në qendër për inxhiniering softuerik qendër për kompani të IT-së.

Në pyetjen se cili është plani i Danella Arsovskës për shtëpinë e qytetit kur tashmë publikisht dihen kushtet në të cilat punojnë të punësuarit në barakat aktuale, ajo u përgjigj se për çudinë e saj të madhe tashmë kishte shtëpi të qytetit dhe e njëjta është shitur.

Football news:

Joaquin is the first player in the XXI century to make an assist in La Liga at the age of 40+ years
Do you remember what hell the fans made at the Euro finals? For this, England will play without spectators
Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes