Albania
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Bekim Sali ia numëron në sy mashtrimet, Visar Ganiu “mbrohet” me heshtje

Kandidati i ASH-AAA për Komunën e Çairit Bekim Sali, gjatë debatit zgjedhor në Alsat M, ia ka numëruar në sy Visar Ganiut premtimet e rrejshme të “Kontratës” të cilat nuk i ka filluar aspak në 4 vitet e mandatit të tij.

“Më vjen keq që duhet të flas për ‘Kontratën’ e Ganiut, por: Spitali në Gazi Babë nuk ka nisur aspak, Qendra Rinore në Seravë as që është folur për të. Ka premtuar 4 çerdhe të reja, njëra është filluar dhe ka mbetur vetëm në shtylla, për 4 vite. Këto janë ato projektet madhore, mos të flas edhe për nja 20 projekte tjera të cilat as nuk janë filluar”, theksoi Bekim Sali.

Visar Ganiu nuk ka replikuar më ndaj kundërkandidatit të tij për këtë temë. Ai u mbrojt me heshtje përballë fakteve që i prezantoi Ganiu.