Albania

Kaos në Qendrën Klinike të Shkupit

Për shkak të mungesës së parkingut dhe parkimit vend e pa vend është krijuar një tollovi tejet e madhe në Qendrën Klinike Nënë Tereza.

Për shkak të mungesës së parkingut dhe parkimit vend e pa vend është krijuar një tollovi tejet e madhe në Qendrën Klinike Nënë Tereza.

Qytetarët akuzojnë edhe përgjegjësit e parkingut të cilët sipas tyre kanë lëshuar më shumë makina se sa që ka vende për parkim.

“Në këtë Qendër Klinike nuk ka vend për më shumë se 200 makina, ndërkohë që përgjegjësit e parkingut kam përshtypjen se kanë lëshuar më shumë se 400”, u shpreh një qytetar.

“Është turp, kjo që po ndodh. Më tepër se 20 minuta jemi duke prit në radhë për të dal nga spitali, turp”, tha një tjetër qytetar.Alsat

Football news:

Joaquin is the first player in the XXI century to make an assist in La Liga at the age of 40+ years
Do you remember what hell the fans made at the Euro finals? For this, England will play without spectators
Gary Lineker: I don't understand why Lacazette doesn't play anymore. Probably there must be a reason, but I don't see it
Infantino about the World Cup every 2 years: The pros are obvious. When it was decided to hold it once every 4 years, there were 40 teams, and now 211
Arteta on 2-2 with Crystal Palace: Arsenal dominated at the beginning, but lost control of the game
Ben Foster: Being a goalkeeper, you think: Lord, don't let Salah get through. He is one of the best players in the world at the moment
Neville about Manchester United: Ask Sulscher in a personal conversation if he would like to return last year's squad, and he will say yes