Albania

Mubekir Palloshi : Për çfarë kodeksi të zgjedhjeve po flisni ju që ditën e zgjedhjeve Çairin e shndërruat në zonë lufte?

Anëtari i kryesisë qendrore të Partisë Alternativa, Mubekir Palloshi ka reaguar pas thirrjeve për respektimin e kodeksit për zgjedhje fer dhe demokratike, thirrje kjo nga oponentët e BDI-së, transmeton Almakos.

“ Për çfarë kodeksi flitni ju, kodeks për zgjedhje fer dhe demokratike?

Ju që 20 vite vidhni vullnetin e popullit, ju që 20 vite vriteni në ditën e votimit, ju që 20 vite falsifikoni proçesverbale, ju që 20 vite kërcënoni të punësuarit gjatë fushatës që të ju bëjnë kallaballëk në tubime, ju që 20 vite nuk keni zgjedh mjet për të ia arrit qëllimit tuaj ta mbani pushtetin.

Për këtë kodeks flitni ju?

Me kujtohet viti 2017 ku patëm votim, raund të tret ku u ballafaquam me sistemim shtetëror dhe më shumë Çairi ngjante në një zonë lufte se sa ditë votimi.

Ju flitni për nënshkrim kodeksi për mirësjellje në zgjedhje?!

Po skeni faj ju se me pas një fije njerëzore tek ju edhe gjërat tek ne do të ishin ndryshe.”, shkruan Mubekir Palloshi.

Football news:

The grandstand collapsed under Vitesse's fans: they celebrated a guest victory with the players and flew down
Mourinho on Juve - Roma: Some have won 9 out of 10 championships, the second - 0 out of 10. But during the game you can forget about it
Gary Neville: Conte is a great coach, but Manchester United is not suitable
Rice is Man City's priority target. The West Ham midfielder is seen as a replacement for Fernandinho
Salernitana fired Castori and appointed Colantuono as coach. She is the 20th after 8 rounds of Serie A
Do you remember how Mourinho trolled Juve fans, put his palm to his ear? He's in Turin for the first time since
The Tottenham and Newcastle game was Interrupted due to a fan's health problems. A defibrillator was needed