Albania

Nisma e 3 baballarëve që humbën vajzat e tyre prek “James Bond-in”, aktori bën gjestin human

Aktori i “James Bond”, Daniel Craig, ka dhuruar 10.000 paund për tre baballarë që kanë përshkuar 300 kilometra rrugë në këmbë me qëllim mbledhjen e fondeve për një organizatë bamirësie, e cila ka synim parandalimin e vetëvrasjeve.

Tre burrat ndërmorën nismën pasi vajzat e tyre janë vetëvrarë.

Andy Airey, Mike Palmer dhe Tim Owen do të ecin 20 milje në ditë dhe pritet që ta përfundojnë sfidën e tyre më 23
Tetor.

Ata shprehen se janë të lumtur që aktori u lejoi të bënin publike gjestin e tij human.

“Na lejoi të flasim për këtë lajm fantastik, veçanërisht pasi ai është aktori më i famshëm në botë për momentin, apo jo?”, tha ai.

o.j/dita

Football news:

Kick It Out wants to urgently discuss with Newcastle the behavior of fans. They were wearing items similar to Saudi hats
The Spanish government opposed the Super League by sending a letter to the Court of Justice of the European Union
Alexander Mostovoy about esports: This is not a real sport. There is nothing to do: neither run nor jump
Rooney is Interested in the position of head coach of Newcastle
Real Madrid, Atletico and Inter are Interested in the Austrian league's top scorer Adeyemi
The head of the Italian Football Federation about Ronaldo in Juve: Good for our football, but for the club it was not a positive transfer
Samuel Umtiti: I love Barca, I want to succeed here. I can't imagine myself in another club