Albania

Zaev: Dorëheqjet e Filipçes dhe Hasanit nuk janë pranuar sepse kam menduar për pasojat

Dorëheqjet e paraqitura nga njerëzit e parë në Ministrinë e Shëndetësisë nuk mund të pranohen sepse do të hapte nevojën për të emëruar njerëz të rinj të cilëve do t’u duhet kohë për të hyrë në problemet e sektorit, ka thënë kryeministri Zaev kur u pyet për vendimin për t’i mos pranuar dorëheqjet e ofruara nga ministri Venko Filipçe dhe zëvendësi i tij, Ilir Hasani.

– Advertisements –

“Nuk mund të ndërmerrni hapa, siç pret një pjesë e opinionit, për të pranuar dorëheqjet, për të filluar emërimin e njerëzve të tjerë dhe për t’i mësuar ata njerëz të ri, për të hyrë në sistem, për të krijuar të gjitha organet e duhura…një nga arsyet pse nuk mendova në drejtim të pranimit të dorëheqjeve është pikërisht kjo, shqetësimi se pas kësaj, si do të vazhdojë sistemi, ka thënë kryeministri Zaev në emisionin “200” në Alsat.

Football news:

Manchester United believe that Conte is the best option available to replace Sulscher
Henri about Messi at PSG: This is Mbappe's team, they are looking for him with a pass. Now there can be only one conductor
Pedri will miss at least 3 more weeks due to injury. He can return after a break for the national team matches
Zidane will not lead Manchester United, even if he receives an offer. He wants to take a break from work
Barcelona and Boca Juniors will hold a match in honor of Maradona on December 14 in Riyadh
Messi leads the ranking of contenders for the Golden Ball according to version {0} . Lewandowski - 2nd, Benzema - 5th, Ronaldo - 9th
Some Manchester United players do not believe that Sulscher's staff will cope with the crisis and improve the club's position in the Premier League